Побив чоловіка поза службою: харківського патрульного судитимуть

Завершено розслідування відносно патрульного поліцейського, який у травні цього року, перебуваючи поза службою, знаходився в будинку своєї співмешканки. До будинку приїхав чоловік жінки, з яким вона разом вже не проживає. Коли поліцейський побачив, що чоловік заходить на територію домоволодіння, між ними виникла словесна перепалка. У ході конфлікту патрульний наніс удар в область потилиці свого супротивника. Коли чоловік впав на землю, поліцейський сів зверху та продовжував наносити руками по голові. Своїми діями патрульний заподіяв потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості.

«За погодженням з Харківською обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно командира одного зі взводів Управління патрульної поліції Харківської області за фактом умисного нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 122 КК України)»,–йдеться у повідомленні пресслужби Харківської обласної прокуратури.

Як Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах, мова йдеться про командира взводу УПП в Харківській області Гриценко Антона Олександровича.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь