Побиття пенсіонера у харківському трамваї: колишньому поліцейському оголосили підозру

Колишньому дільничному офіцеру поліції Слобідського ВП ГУНП в Харківській області поввдомлено про підозру за фактом вчинення хуліганських дій (ч. 1 ст. 296 КК України).

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Нагадаємо, 30 липня цього року у Харкові працівник поліції, перебуваючи в якості пасажира, у вільний від роботи час, займав місце для осіб з інвалідністю в салоні трамваю маршруту № 5 та маючи умисел на вчинення хуліганських дій, безпричинно став  голосно висловлюватися грубою нецензурною лайкою на адресу жінки з інвалідністю, яка попрохала його надати їй сидяче місце в салоні трамваю. На зауваження громадян поліцейський не реагував.Побачивши неправомірну поведінку вказаного громадянина, до нього звернувся 68-річний пенсіонер та зробив йому усне зауваження, щодо некоректної поведінки молодика, а також запропонував йому надати сидяче місце жінці – інваліду, яке він займав.
Поліцейський, замість того, щоб надати особі похилого віку сидяче місце в громадському транспорті та уникнути конфліктної ситуації, почав наносити удари кулаками в обличчя пенсіонеру.

Цими діями працівник поліції завдав пенсіонеру легких тілесних ушкоджень, які спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді  штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Наразі досудове розслідування триває.

А ось відео як поводять себе сини цього пенсіонера вже с поліцейськими:

Нецензурные жесты тычут участковому.Для характеристики законопослушной семьи "избитого пенсионера" из Харькова.

Gepostet von Елена Порфирьева am Mittwoch, 23. Oktober 2019
Залишити відповідь