Під Тернополем трапилася лобова ДТП за участі поліцейських (Відео з реєстратора)


12 квітня об 22:50 працівники Тернопільського районного відділу поліції поблизу села Прошова Тернопільського району вчинили ДТП з потерпілими.
Службовий автомобіль поліції «Renault Duster» (ДНЗ 0723 на синьому фоні) рухався в сторону АД М-19 з села Прошова, на зустріч йому рухався автомобіль “Маzdа”, наблизившись один до одного водій автомобіля поліції раптово з не відомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем “Маzda””.

За попередньою інформацією, внаслідок ДТП постраждала дівчина, її забрали медики швидкої допомоги.
В дівчини вибиті зуби,перелом щелепи,піднебіння,забій стопи правої ноги та значні гематоми по всьому тілу, – пише “Від Тарнополя до Тернополя”.
Водій Мазди обійшовся забоєм ноги та гематомами, оскільки весь удар прийшовся на сторону пасажира.

Про ДТП повідомив цучасник ДТП Омелян Вітровий: “Ми рухалися в сторону Прошови по крайній праві смузі, поліція рухалася напроти, і вже коли ми мали минутися, вони прямо в мене врізалася. Казали, що вони везли п’яного і він зкерував, але цей хлопець, на якого вони спихають, був побитий ще того вечора ними. Він приїхав до мене і розповів, що вони заставили підписатися на протоколі. Вони не надавали ні допомоги, не викликали швидкої я все сам робив, це просто жах. Я сам їздив з лікарні після госпіталізації на місце ДТП, шукав слідчого, щоб здати аналізи на алкоголь, бо він мав написати направлення. Я на нього годину чекав під психологічним тубдиспансером, що у Петриках”.

Ред.: Під Тернополем трапилося лобове ДТП за участі поліцейських (Відео з реєстратора)12 квітня об 22:50 працівники Тернопільського районного відділу поліції поблизу села Прошова Тернопільського району вчинили #ДТП з потерпілими. Службовий автомобіль поліції «Renault Duster» (ДНЗ 0723 на синьому фоні) рухався в сторону АД М-19 з села Прошова, на зустріч йому рухався автомобіль "Маzdа", наблизившись один до одного водій автомобіля поліції раптово з не відомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем "Маzda"".За попередньою інформацією, внаслідок ДТП постраждала дівчина, її забрали медики швидкої допомоги. В дівчини вибиті зуби,перелом щелепи,піднебіння,забій стопи правої ноги та значні гематоми по всьому тілу, – пише "Від Тарнополя до Тернополя". Водій Мазди обійшовся забоєм ноги та гематомами, оскільки весь удар прийшовся на сторону пасажира.Про ДТП повідомив цучасник ДТП Омелян Вітровий: "Ми рухалися в сторону Прошови по крайній праві смузі, поліція рухалася напроти, і вже коли ми мали минутися, вони прямо в мене врізалася. Казали, що вони везли п'яного і він зкерував, але цей хлопець, на якого вони спихають, був побитий ще того вечора ними. Він приїхав до мене і розповів, що вони заставили підписатися на протоколі. Вони не надавали ні допомоги, не викликали швидкої я все сам робив, це просто жах. Я сам їздив з лікарні після госпіталізації на місце ДТП, шукав слідчого, щоб здати аналізи на алкоголь, бо він мав написати направлення. Я на нього годину чекав під психологічним тубдиспансером, що у Петриках".#поліція #Тернопіль

Gepostet von Police Control Ukraine am Sonntag, 14. April 2019
Залишити відповідь