Під Києвом поліція затримала озброєних рейдерів

15 квітня у поліції повідомили про перевірку зброї у затриманих чоловіків, які причетні до рейдерського захоплення сільськогосподарського підприємства у селі Вільшанська Новоселиця

За вказаною адресою одразу прибула група реагування патрульної поліції. 

Вилучена зброя

Встановлено, що група чоловіків в кількості 50 осіб, одягнуті у балаклави та камуфляжну форму, зібралися поблизу адміністративного приміщення СВК «Новоселицьке». З документами, які викликають сумніви у їх законному походженні, вони намагаються захопити аграрне підприємство. 

Вилучена зброя

На місці конфлікту продовжує працювати слідчо-оперативна група Васильківського відділу поліції, керівництво Головного управління поліції Київщини. 

Охорону публічного порядку біля сільської ради забезпечує особовий склад місцевої поліції та бійці-миротворці. 

На місці події

За фактом неправомірних дій групи осіб відкриті три кримінальні провадження за ч. 1 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) та за ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України. 

Вилучена зброя

Наразі працівники поліції у сусідньому населеному пункті проводять обшуки за місцем тимчасового проживання групи осіб-правопорушників. 

Тривають слідчі дії, які провадить Слідче управління поліції Київщини. 

На місці події

Поліція перевіряє законність дозволів на вилучену зброю.

Залишити відповідь