Перший заступник начальника ДКР погорів на використанні службового авто у власних цілях: відвозив сім‘ю, яка приїхала з відпустки

1-го заступника начальника Департаменту карного розшуку Національної поліції України, підполковника Олександра Славгородського зафільмували під час використання ним службового автомобіля не у зв’язку з виконанням службових обов’язків.

Схоже, у Києві з’явився оновлений UberЗ 🚨 вас швидесенько доставлять в пункт призначення 🚔.#Київ #поліція

Posted by Police Control Ukraine on Monday, August 17, 2020

Про особу поліцейського на відео використання службового авто поліції у власних цілях повідомляє Dетектив-Info, посилаючись на власні джерела. Видання зазначає, що чоловіком у шортах та медичній масці, що завантажував речі до багажника патрульної автівки та перед яким струнко витягнувся водій-коп, є Олександр Славгородський.

А його дружина Євгенія Славгородська (попереднє прізвище Дюженко) на днях як раз постила фото з відпустки на своїй сторінці у Facebook.

На відео зображений “типовий випадок” порушення наказу МВС №757 від 7 вересня 2017 року про “Порядок використання і зберігання транспортних засобів Національної поліції України”, зокрема прямої заборони використання транспортних засобів для поїздок, не пов’язаних із службовою діяльністю правоохоронців.

Раніше видання повідомляло про аналогічне нехтування наказу №757 восени 2019 року після прибуття до аеропорту “Бориспіль” відзначився ще один високопосадовець – нині екс-перший заступник Голови Нацполіції Вячеслав Аброськін (вивченням його звитяг на посаді за мотивами розслідування Dетектив-Info “Попрацював на Славу” в рамках кримінального провадження вже взялося Державне бюро розслідувань).

Що ж стосується послідовника Аброськіна – Олександра Славгородського, то раніше він очолював Сумське управління Департаменту внутрішньої безпеки, а згодом – його було призначено на посаду 1-го заступника начальника Департаменту карного розшуку.

Влітку поточного року указом президента Володимира Зеленського з нагоди Дня Національної поліції України “за особисту мужність, самовіддані дії і високий професіоналізм, виявлені при виконанні службового обов’язку” підполковника Славгородського нагородили медаллю “За бездоганну службу” III ступеня.

Залишити відповідь