Оперуповноваженому Нацполіції, який стріляв у водія квадроциклу, повідомили про підозру у хуліганстві

Слідчі  центрального апарату Державного бюро розслідувань повідомили про підозру старшому оперуповноваженому в особливо важливих справах Департаменту карного розшуку Національної поліції України за вчинення хуліганських дій 06.04.2019 в Дарницькому районі м. Києва.

Мова йде про інцидент за участі  водія квадроцикла, який трапився на столичному масиві Осокорки.

Досудовим розслідуванням встановлено, що працівник поліції, разом зі своїм братом, якому також повідомлено про підозру, знаходячись в зоні відпочинку Дарницького району м. Києва, з хуліганських мотивів, що супроводжувались особливою зухвалістю, із застосуванням пістолету для відстрілу патронів, споряджених еластичними снарядами травматичної (несмертельної) дії, вчинили хуліганські дії, які виразились у нанесенні тілесних ушкоджень водію квадроцикла.

ДБР розслідує хуліганські дії у зоні відпочинку у Дарницькому районі Києва за участі працівника НацполіціїСлідчі центрального апарату #ДБР розпочали досудове розслідування за ознаками хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) за участі працівника Національної поліції.Досудовим розслідуванням встановлено, що 06.04.2019 група невідомих осіб, знаходячись в зоні відпочинку Дарницького району міста Києва, з хуліганських мотивів, що супроводжувались особливою зухвалістю, із застосуванням предмету схожого на вогнепальну зброю, наносили удари в область тулубу та голови іншій невстановленій особі. Тривають першочергові слідчі дії.У разі доведення вини, особам загрожує покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.Повне відео: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=_0QC5esFHAs

Gepostet von Police Control Ukraine am Montag, 8. April 2019

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Залишити відповідь