Опера Нацполіції, який побив патрульного, судитимуть

18 жовтня 2019 року в Солом’янському районі столиці патрульні поліцейські через підозру водія у керуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, зупинили автомобіль «Land Rover». Будучи присутнім при з’ясуванні патрульними обставин вчинення адмінправопорушення оперуповноважений управління протидії наркозлочинності  столичного главку поліції, який виявився знайомим водія, почав поводити себе агресивно та перешкоджати оформленню правопорушення.

Законні вимоги поліцейських припинити такі дії оперуповноважений не виконав. У подальшому, не припиняючи своїх протиправних дій, спрямованих на опір правоохоронцям, навмисно наніс декілька ударів патрульному.

У пресслужбі прокуратури міста Києва повідомили, що обвинувальний акт відносно оперуповноваженого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 342 КК України та ч. 2 ст. 345 КК України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків та умисне заподіяння йому легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) скеровано до Солом’янського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Залишити відповідь