Опер Нацполіції за 50 тис. грн обіцяв замінити наркотики на цукрову пудру та не притягувати до відповідальності громадянина

Правоохоронець вимагав у громадянина кошти за непритягнення до кримінальної відповідальності, пов’язаної зі збутом наркотичних речовин, які були знайдені під час санкціонованого обшуку. У разі сплати усієї суми «винагороди» правоохоронець обіцяв замінити вміст пакетів із наркотичними речовинами на цукрову пудру та повідомив, що планує передати неправомірну вигоду керівництву Дніпровського відділу поліції.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, затримали оперуповноваженого Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області ДСР Національної поліції України за вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 50 тисяч гривень (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Наразі тривають першочергові слідчі дії.

У разі доведення вини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.



Залишити відповідь