Одному з патрульних, які побили адвоката та його батька у Броварах, повідомили про підозру

27 березня 2020 року працівники патрульної поліції, на ділянці автомобільної дороги «Київ-Чернігів» завдали адвокату та його батьку тілесні ушкодження та безпідставно застосували до них спеціальні засоби – кайданки.

Ред.: Одному з патрульних, які побили адвоката та його батька у Броварах, повідомили про підозруНаш канал в Telegram:…

Gepostet von Police Control Ukraine am Samstag, 11. April 2020

«Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, повідомили про підозру інспектору управління патрульної поліції у місті Києві Департаменту патрульної поліції Національної поліції України. Патрульний підозрюється перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалось насильством та застосуванням спеціальних засобів (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).»,– повідомили у пресслужбі ДБР.

Нагадаємо, як з’ясували представники Комітету захисту прав адвокатів Ради адвокатів Київської області такі дії працівників поліції були викликані тим, що адвокат відмовився давати пояснення як свідок.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення  волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Залишити відповідь