Одного з патрульних, які побили адвоката та його батька у Броварах, судитимуть

ДБР завершило досудове розслідування відносно інспектора Управління патрульної поліції в місті Києві Департаменту патрульної поліції, який у березні цього року на ділянці автомобільної дороги «Київ-Чернігів» безпідставно застосував до адвоката та його батька силу і спецзасоби. Він спричинив потерпілим тілесні ушкодження.

Ред.: Одному з патрульних, які побили адвоката та його батька у Броварах, повідомили про підозруНаш канал в Telegram: https://t.me/PCU_PoliceControlUkraineДетальніше читайте на PoliceControl: https://policecontrol.info//novini/odnomu-z-patrulnyh-yaki-pobyly-advokata-ta-jogo-batka-u-brovarah-povidomyly-pro-pidozru/#Київ #патрульна_поліція #ДБР

Posted by Police Control Ukraine on Saturday, April 11, 2020

«До суду скеровано обвинувальний акт відносно інспектора Управління патрульної поліції в місті Києві Департаменту патрульної поліції. Він обвинувачується у перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством із застосуванням зброї чи спеціальних засобів (ч. 2 ст. 365 КК України)»,– повідомили в пресслужбі ДБР.

Інформації щодо іншого патрульного, який діяв разом з вищевказаним поліціянтом, у повідомленні пресслужби не має.

Нагадаємо, як з’ясували представники Комітету захисту прав адвокатів Ради адвокатів Київської області такі дії працівників поліції були викликані тим, що адвокат відмовився давати пояснення як свідок.

У разі доведення вини обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення  волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. 

Залишити відповідь