Одіозний харківський спецпризначенець Віталій Лисинський прийняв іграшковий автомат за справжній і напав на авто, в якому була дитина (ВІДЕО)

Заступник командира батальйону № 2 полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківський області Лисинський Віталій Віталійович прийняв іграшковий автомат у дитини в руках за справжню бойову зброю, і влаштував спецоперацію по захопленню автомобіля, в якому дитина їхала з татом додому.

14 травня 2020 року в одному з автомобілів, які рухались на Московському проспекті м. Харкова, дитина гралася іграшковим автоматом. Раптом автомобіль підрізала чорна «Toyota Camry» днз «АХ2077КХ».

З «Toyota» вискочив Лісинський Віталій Віталійович з батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Харків», який, до речі також викликав кілька екіпажів патрульної поліції, і почав ломитися до автівки, витягуючи тата дитини з автомобіля. На відео видно, що в цей момент підбігли й співробітники патрульної поліції, тримаючись за табельну зброю, витягли водія, та після цього перерили автомобіль в пошуках вогнепальної зброї. Слід зазначити, що патрульні провели обшук в автомобілі без понятих та ухвали суду.

Ред.: Одіозний харківський спецпризначенець Віталій Лисинський прийняв іграшковий автомат за справжній і напав на авто,…

Gepostet von Police Control Ukraine am Donnerstag, 14. Mai 2020

Пізніше стало відомо, що одіозний поліцейський їхав кудись у своїх справах і вирішив, що іграшковий автомат у руках дитини в салоні автомобіля, який ніхто навіть у вікно не виставляв, справжній бойовий автомат та що водій разом з дитинию нібито з машини хотіли розстрілювати людей.

Фото іграшкового автомата

Після того, як з’ясувалось, що це іграшковий автомат, Лисинський повідомив, що він взагалі не поліцейський і погрожуючи водієві, просто втік, залишивши налякану дитину.

Раніше Police Control Ukraine повідомляв, що у травні 2017 року Лисинський стріляв на ринку, посварившись з продавцем полуниці.

Как сообщают очевидцы, у Лисинского возник конфликт с одним из продавцов на рынке, в результате чего, полицейский достал…

Gepostet von Police Control Ukraine am Dienstag, 30. Mai 2017

Тоді у пресслужбі обласного главку повідомили, що керівництвом ГУНП в Харківській області призначено службове розслідування за даним фактом. Дії підлеглого також будуть перевірені командиром спецбатальйону харківської поліції. За результатами перевірки, якщо вина працівника поліції буде доведена, його буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Правоохоронці встановлюють причини конфлікту, який виник між громадянином та працівником поліціїКерівництвом ГУНП в…

Gepostet von Поліція Харківської області am Dienstag, 30. Mai 2017

Ймовірно керівництво обласного главку не побачило ніяких порушень у діях Віталія Лисинського.

А ще раніше, у квітні 2017 року, Віталій Лисинський на посту Пісочин затягнув водія на пост та почав душити і бити його.

Тоді керівництво харківської поліції пообіцяло, що проведе службову перевірку і не буде покривати свого співробітника в разі його вини. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень). І далі про справу всі «забули».

Віталій Лісинський раніше служив в Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю і мав відношення до одіозного Миколи Черьомухіна. У 2016 році він отримав квартиру від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Після чергових зашкварів у 2017 році, він надалі рухався по службі. І тепер він заступник командира батальйону № 2 полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківський області.

Поки керівництво поліції Харківщини не бачить порушень у діях свого співробітника, він стає все небезпечніше для оточуючих.

5 коментарів
  • Антон

    Да когда уже вы научитесь правильно использовать слово «одиозный»?

  • Микола

    У країні зараз війна. І треба подякувати цьому поліцейському за його службу НародуУраїни. Який дійсно нас з вами захищає від російської агресії та внутрішнього (по суті теж російського) бандитизму, століттями навязуємого нашій країні російськими окупантами. А безвідповідальна поведінка таких громадян, які неадекватно оцінюють дії поліції в такий час і в такому місці (у Харкові!), також і автори цієї статті з недоречним інфантилізмом заслуговують на ганьбу та засудження. Треба дорослішати панове. Бо наступного разу, коли дійсно буде справжня зброя, вас не буде кому захистити. Честь і Слава Віталію! Поважаю!

    • Дмитрий

      Это больной человек, какое поблагодарить… Я удивлен что он еще на службе.

  • Павел СБУ

    Боже больной человек и еще в органах служит! Гнать его ссаными тряпками надо!

  • Геша Кернес

    Долбоеб, выкинуть нахуй

Залишити відповідь