Одеський патрульний заволодів 215 тис. грн колишнього роботодавця,– ДБР

ДБР підозрює поліцейського роти Управління патрульної поліції у місті Одеса ДБР в заволодінні чужим майном шляхом обману, що завдало значної шкоди потерпілому (ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України).

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

Підозрюваний з 2014 року працював продавцем непродовольчих товарів та був призваний на військову службу до Збройних Сил України. У період служби роботодавець сплачував йому заробітну плату. У вересні 2016 року підозрюваний звільнився з лав Збройних Сил України та не повідомив про це своєму роботодавцю. Чим шахрайським способом продовжував заволодівати грошовими коштами підприємства.

У липні 2017 року підозрюваний ставши працівником Управління патрульної поліції у місті Одеса, не повідомив керівництву про своє попереднє місце роботи, додатковий дохід не декларував. А колишньому роботодавцю продовжував повідомляти про проходження ним військової служби.

Таким чином підозрюваний впродовж 2016-2019 років незаконно заволодів грошовими коштами у сумі 215 971 гривень.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від 1 до 2 років, або обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Залишити відповідь