Одеських поліцейських охорони та їх спільника – псевдополіціянта, які вимагали $3000 хабара та збували наркотики, судитимуть

Правоохоронці залучили до своєї злочинної діяльності цивільну особу, яка представлялась працівником одного із райвідділів поліції Одеси.

Про це повідомляє пресслужба регіональної прокуратури.

Повідомляється, що у подальшому, працівники поліції разом зі своїм спільником-псевдополіцейським вимагали від громадянина 3000 доларів США, з яких одержали частину неправомірної вигоди у розмірі 1450 доларів США, за не складання матеріалів про зберігання ним наркотиків та обіцяли далі не передавати їх до слідчого підрозділу поліції для притягнення до передбаченої законом відповідальності.

Зазначається, що окрім цього, зловмисники збули чоловіку канабіс та вимагали його реалізовувати іншим особам, для їх подальшого викриття і одержання хабарів за не притягнення до відповідальності.

«Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до Малиновського районного суду м. Одеси обвинувальний акт стосовно двох поліцейських Управління поліції охорони в Одеській області та їх спільника, підозрюваних у корупції та організації незаконного збуту наркотичних засобів»,–йдеться у повідомленні.

«Поліцейські звільнені з правоохоронних органів»,–відзначили в прокуратурі.

Залишити відповідь