Одеській поліцейський налагодив діяльність мережі борделів

В Одесі затримано поліцейського за підозрою в організації діяльності мережі борделів. 

Про це повідомляє пресслужба ДВБ Нацполіції.

Восени 2019 року правоохоронці встановили причетність одного з працівників Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Одещини до протиправної діяльності. Зокрема поліцейський був викритий на організації злочинної групи осіб з чітким розподілом ролей, учасники якої налагодили в Одесі діяльність мережі салонів з надання інтимних послуг за грошову винагороду.

Зазначається, що до незаконного бізнесу зловмисник залучив співорганізатора – 25-річну одеситку та близько десяти помічників: адміністраторів, операторів, водіїв, охорону, а також понад 30 повій. Клієнти у телефонному режимі замовляли послуги, які їм надавали дівчата у салонах – орендованих квартирах. 55 відсотків від отриманої оплати жінки віддавали черговому адміністратору.

«У борделях діяли чіткі правила: якщо клієнт розплачувався іноземною валютою – гроші в повному обсязі віддавались адміністрації. Окрім того, щотижня кожна з жінок здавала кошти на прибирання квартири та комунальні послуги. У випадку приходу на “робоче місце” у стані сп’яніння – сплачувала “штраф”. Організатор, який нещодавно перевівся на посаду дільничного інспектора поліції, слідкував за тим, щоб салони діяли конфіденційно та не потрапили в поле зору правоохоронних органів»,–йдеться у повідомленні.

14 жовтня 2020 року правоохоронці провели одночасно 29 санкціонованих обшуків. За місцем мешкання фігурантів злочинної групи та розміщенням салонів вилучили оргтехніку, мобільні телефони, документацію, «чорнові» записи, готівку у різній валюті, набої, зброю та автомобілі.

Також затримали семеро осіб, разом з організатором та його поплічницею. Вісьмом учасникам групи вручено підозру за ч.3 ст.255 (Створення злочинної організації), ч.4 ст.28, ч.2 ст.302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво), ч.4 ст.28, ч.3 ст.303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Ред.: Одеській поліцейський налагодив діяльність мережі борделівНаш канал в Telegram:…

Posted by Police Control Ukraine on Thursday, October 15, 2020
Залишити відповідь