Одеські патрульні побили чоловіка: їм повідомили про підозру

Одеські патрульні поліцейські безпідставно застосували фізичну силу відносно чоловіка. Правоохоронцям оголошено про підозру у перевищенні службових повноважень.

«Напочатку 2019 року інспектори УПП під час нічного чергування в одному з міських дворів виявили дівчину та чоловіка, які сварилися між собою. На вимогу поліцейських надати документи, що посвідчують особу, одесит відповів відмовою. Між ним та патрульними почався конфлікт. Згодом співробітники поліції без відповідних підстав почали завдавати удари кийками, а коли він впав на землю – продовжили бити ногами. В результаті протиправних дій поліцейських потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження»,–повідомили у пресслужбі ДВБ Нацполіції.

Наразі 25-ти та 30-річному інспекторам УПП вручили підозри за ч.2 ст.365 (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

У разі доведення вини фігурантам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Залишити відповідь