«Нєнуашо! Ну выпил чєловєк, но нам же єхать нада!»: У Генічеському районі пасажири автобусу помітили,що водій перебував у стані сп‘яніння, але не стали повідомляти про це у поліцію

«Нєнуашо! Ну выпил чєловєк, но нам же єхать нада!»,–ось така реакція пасажирів рейсового автобусу на зупинку патрульними водія і позитивний результат перевірки на стан алкогольного сп’яніння. Про це повідомив начальник відділу патрульної поліції в АРК і Севастополі Віктор Левченко.

В ході патрулювання в Генічеському районі екіпаж Відділу патрульної поліції в АР Крим та м. Севастополі помітив транспортний засіб, що порушував правила дорожнього руху. Примітно те, що номерний знак даного автобусу був на жовтому фоні, а це свідчить про те, що данний транспортний засіб є маршрутним і займається перевезенням пасажирів.

Під час спілкування з водієм патрульні помітили в останнього явні ознаки алкогольного сп’яніння, згодом це підтвердив і газоаналізатор, показавши вміст алкоголю в крові, що перевищував норму, більш, ніж в десять разів.

Та дивовижним стало навіть не те, що водій дозволив собі в такому стані сісти за кермо і наразити на небезпеку своє життя, життя інших учасників дорожнього руху і життя пасажирів.Справді дивовижною стала реакція самих пасажирів, які у бесіді з патрульними зізнались, що відразу помітили ознаки алкогольного сп’яніння у водія, але не стали звертати на це увагу через те, що їм конче необхідно їхати у власних справах.

Водія відразу ж було відсторонено від керування і складено відповідні адміністративні матеріали.

Тепер, окрім штрафу, йому загрожує і позбавлення права керування на один рік.

Залишити відповідь