Начальника одеського СІЗО зловили п‘яним за кермом

В Одесі патрульні поліцейські затримали водія, який сів за кермо п’яним. Як повідомляє місцеве видання Odessa.online, затриманим виявився керівник одеського СІЗО Сергій Чішкала.

Повідомляється, що о першій годині ночі в районі Червоного хреста патрульні зупинили автомобіль «Toyota FG Cruiser», водій якого мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти процедуру перевірки на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився. Крім того, він почав конфліктувати з правоохоронцями, в результаті довелося надіти на нього кайданки.

Також видання повідомляє з посиланням на джерела в правоохоронних органах, що порушником виявився начальник одеського слідчого ізолятора полковник внутрішньої служби Сергій Чишкала. 

Слід зазначити, що в декалараціях посадовця за 2018 та 2019 роки не вказано жодного траснпортного засобу.

Нагадаємо, 16 липня 2020 року виконуючий обов’язки начальника Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції полковник внутрішньої служби Андрій Явтушенко представив колективу державної установи «Одеський слідчий ізолятор» виконуючого обов’язки начальника установи підполковника внутрішньої служби Сергія Чишкалу. 

Раніше Міністерство юстиції повідомило, що Одеське СІЗО в лідерах: платні камери заробили вже 1,5 мільйони гривень

Залишити відповідь