Начальник відділу миколаївської поліції «Кошмарив» підприємців і збирав щомісячну данину


 З однієї точки він мав по 200 доларів

Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за оперативного супроводження співробітників #СБУ в Миколаївській області, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником сектору превентивної діяльності одного з відділів поліції ГУНП в Миколаївській області. 

Установлено, що за неперешкоджання здійсненню підприємницької діяльності, зокрема, роздрібної торгівлі годинників, працівник поліції вимагав від громадянки Л. неправомірну вигоду в розмірі 200 доларів США щомісячно.

03.03.2019 на вимогу нечистого на руку поліцейського підприємець надала йому неправомірну вигоду в розмірі 200 доларів США. 

09.04.2019, у м. Миколаєві, після передачі чергової частини хабаря в розмірі 200 доларів США керівника сектору превентивної діяльності затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, проводяться обшуки за місцем проживання та роботи затриманого.

Військовою прокуратурою вказаній особі планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та готується звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу. 

Залишити відповідь