На Житомирщині призначили нового керівника обласної поліції

Поліцію Житомирської області очолив полковник поліції Сергій Крупєй. Сьогодні особовому складу його представив Голова Нацполіції Сергій Князєв.

Про це повідомили у прес-центрі МВС України.

Раніше Сергій Купрєй обіймав посаду заступника начальника Головного Управління — начальника кримінальної поліції Головного управління Житомирської області.

“Вимагаю від особового складу не тільки неухильного дотримування законів держави. Насамперед, ми повинні зрозуміти, що ми з вами є сервісною службою, яка зобов’язана слухати суспільство, чути та допомагати суспільству. Тому що поліція України – це правоохоронний сервіс для наших громадян та гостей»,– сказав Князєв.

Сергій Князєв наголосив, що кожний поліцейський, зокрема, кожен керівник, на своєму робочому місці повинен розуміти, що оцінка його діяльності базується на трьох принципах:

«Перший – рівень довіри населення особисто до вас як до керівника. Другий – рівень довіри особового складу особисто до вас. І тільки третій – це стан протидії злочинності. Ці чинники є найважливішими в роботі поліції. І тоді рівень довіри до нас буде зростати».

Залишити відповідь