На Житомирщині поліціянт організував мережу наркодилерів

Співробітники СБУ викрили старшого інспектора одного із районних відділень ГУНП в Житомирській області на розповсюдженні амфетаміну.

Про це повідомляє пресцентр регіонального управління СБ.

Слідство встановило, що офіцер поліції налагодив мережу розповсюдження амфетаміну на території одного із районів Житомирщини.

«Спочатку поліцейський збував психотропи особисто у вільний від роботи час. Згодом залучив декількох наркозалежних місцевих жителів, які за незначну винагороду погодилися збувати амфетамін у роздріб «кінцевим споживачам»,–йдеться у повідомленні.

За оперативною інформацією СБУ, щомісячний «чистий» прибуток поліцейського від наркоторгівлі становив щонайменше декілька десятків тисяч гривень. Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту фігурантом справи психотропної речовини.

Затримали наркополіцейського у Андрушівці під час збуту чергової партії психотропу.

Кримінальне провадження відкрито за ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Зазначається, що тривають слідчі дії для встановлення каналів надходження психотропної речовини до фігуранта справи та притягнення до відповідальності усіх причетних до злочину осіб.

Нагадаємо, у Луцьку на продажі наркотиків затримали поліціянта, який боровся з закладками.

Залишити відповідь