На Житомирщині битою побили посадовця ГУ «К» СБУ

У Новограді-Волинському побили заступника начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Артема Капелюха. 

Про це Police Control Ukraine стало відомо з добового зведення поліції області.

Ввечері 2 грудня до поліцейських Новоград-Волинського ВП надійшло повідомлення від оператора АЗС «БРСМ-Нафта», що на території станції, розташованої по вул. Житомирській, відбувається бійка за участі 4-х осіб.

На місце приїхали поліцейські та встановили, що троє чоловіків , перебуваючи у приміщенні АЗС після словесного конфлікту, вчинили бійку з жителем м. Києва Капелюхом Артемом Вікторовичем. Під час бійки один з чоловіків схопив бейсбольну биту, яка була на вітрині магазину при АЗС, і завдав удару СБУшнику по голові. Після бійки троє нападників втекли з місця події на сірому «Оpel Astra» іноземної реєстрації.

Як редакції повідомило поінформоване джерело, Артем Капелюх заступився за продавчиню маркету в АЗС через те, що молодики розпочали конфлікт з жінкою.

Пізніше всіх трьох нападників встановили і затримали – це непрацюючі місцеві мешканці (Боярський Кирило Олександрович, Бущенко Тарас Михайлович та Щурук Андрій Андрійович).

Працівник СБУ отримав забійну рану голови та йому надали медичну допомогу на місці без госпіталізації. Під час опитування в статусі потерпілого Артем Капелюх представився заступником начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ

В поліції подію кваліфікували за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь