На Запоріжжі п‘яний працівник поліції скоїв наїзд на пішохода

ДТП сталася 5 серпня 2019 року на центральній вулиці міста Кам’янсько-Дніпровська Запорізької області. Водій автомобіля марки «Daewoo», знаходячись в нетверезому стані, скоїв наїзд на пішохода.

За кермом автомобіля марки «Daewoo» перебував працівник поліції одного з відділеннь ГУ Нацполіції в Запорізькій області. Про це повідомили у прес-службі Державного бюро розслідувань.

Потерпіла отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Мелітополі, розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю працівника поліції одного з підрозділів ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

Наразі проводяться необхідні першочергові слідчі дії та вирішується питання щодо повідомлення поліцейському про підозру та про обрання йому запобіжного заходу.

Санкція статті порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України) у разі доведення вини, правоохоронцю загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити відповідь