На Запоріжжі п‘яний поліціянт влаштував ДТП: 2 авто згоріли та є постраждалі

14 травня в Мелітопольському районі сталася ДТП за участю трьох авто, одним із яких керував поліцейський, знаходячись поза службою у стані алкогольного сп‘яніння. Внаслідок аварії два автомобіля згоріли. Водій одного з легковиків отримав тілесні ушкодження.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції області.

14 травня вночі на 400 кілометрі автошляху «Харків-Сімферополь» в трьох кілометрах від міста Мелітополь сталася ДТП за участю поліцейського відділення поліції № 1 Мелітопольського районного управління поліції, який керував власним автомобілем та знаходився поза службою.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ZAZ Sens», 31-річний сержант поліції, не витримав безпечну дистанцію та скоїв наїзд на автомобіль «ВАЗ-2109». Після зіткнення автомобіль некерований автомобіль «ВАЗ-2109» продовжив рух та зіштовхнувся з автомобілем «Lada Priora», який стояв попереду»,–йдеться у повідомленні.

Зазначається, що аварія сталася на ділянці автошляху, де наразі проводяться ремонтно-будівельні роботи і регулювання організовано із застосуванням реверсу з встановленням додаткового світлофора.

Після ДТП відбулось загорання автомобілів «ZAZ Sens» та «ВАЗ-2109». 

Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ 2109», мешканець Мелітопольського району, 1981 року народження, отримав тілесні ушкодження. Його доставили до лікарні. Після надання медичної допомоги його відпустили додому.

Сержанта поліції, який керував автомобілем «ZAZ Sens», доставили до лікарні для медичного огляду. Медики встановили, що він знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Керівництво ГУНП в Запорізькі області за вказаним фактом призначило проведення службового розслідування, на час якого керівників відділення поліції № 1 Мелітопольського районного управління поліції відсторонили від виконання службових обов’язків.

Справу розслідує ДБР.

Залишити відповідь