На Запоріжжі п’яний ексміліціонер намагався приховати смертельну ДТП – перетягнув тіло пасажира на місце водія

Мешканець Запорізької області, в минулому – співробітник міліції, сів за кермо автівки напідпитку. Поїздка закінчилася аварією, у якій загинув пасажир. Аби уникнути покарання, винуватець пригоди перетягнув тіло загиблого на водійське крісло.

Про це повідомляє пресслужба ДВБ Нацполіції.

Правоохоронці встановили, що колишній співробітник одного з підрозділів міліції Запоріжжя причетний до ДТП, яка сталася влітку минулого року.

«Зокрема 34-річний чоловік, рухаючись на власному автомобілі «Volkswagen Passat», поблизу населеного пункту Приморський Посад не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб злетів у кювет і перекинувся. Водій і 33-річний пасажир отримали травми, однак залишилися живими. А ось ще один 33-річний пасажир загинув на місці події. Намагаючись уникнути відповідальності, винуватець аварії перетягнув тіло покійного за кермо автівки»,–йдеться у повідомленні.

Однак приховати фальсифікацію обставин події призвіднику смертельної ДТП не вдалося. Поліцейські зібрали докази його причетності та відтворили реальну картину аварії. Встановили і той факт, що експравоохоронець керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловікові оголосили про підозру за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

За скоєння автопригоди з летальним наслідком фігурантові може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити відповідь