На Закарпатті під час бійки побили патрульного

Під час бійки між молодиками були травмовані працівника групи реагування патрульної поліції.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

19 січня, вночі, близько 03.15 год, на лінію «102» медики приймального  відділення Перечинської районної лікарні повідомили, що до них з  тілесними ушкодженнями  обличчя доставлено працівника поліції.

«У м.Перечин на вул.Ужанській під час припинення бійки між молодиками, неподалік закладу відпочинку, було  травмовано працівника групи реагування патрульної поліції. На зауваження правоохоронців чоловіки не реагували, вели себе агресивно, а один з них наніс поліцейському тілесні ушкодження, що змусило застосувати до них спецзасоби. Одного з порушників, 33 – річного жителя Перечинського району, затримано.»,– йдеться у повідомленні.

Також 18 січня, ввечері, близько 21.00 год. Під час виїзду на виклик, за зверненням 56-річної мешканки м.Іршава, було травмовано дільничного офіцера поліції. Поліцейська Іршавського  відділення поліції отримала забої плеча від нетверезої заявниці. Співробітниця поліції звернулась за  допомогою до медиків.

Зазначається, що обох порушників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Слідчі за фактами умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень вирішують  питання про відкриття кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити відповідь