На Закарпатті патрульні зупинили п’яного високопосадовця митниці за кермом «Tesla»

Вчора ввечері в Ужгороді, на вулиці Тімірязєва, патрульні помітили порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля «Tesla» перетнув суцільну смугу розмітки. Поліцейські зупинили автівку. Виявилося, що керманич є заступником начальника одного з митних постів Закарпатської області.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Закарпатської області.

«Під час перевірки документів патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити тест керманич відмовився у присутності 2-х свідків, через що на нього складено протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та постанову за перетин суцільної смуги дорожньої розмітки»,–йдеться у повідомленні.

Журналіст Віталій Глагола повідомив у своєму Telegram-каналі, що мова йде про заступника начальника митного посту «Великий Березний» Стрічика Ігора Павловича.

Як раніше повіломляли «Схеми: корупція в деталях» біля митного посту «Ужгород» часто можна побачити автомобіль «Tesla» Олени Стрічик – дружини заступника начальника митного посту(на той час) Закарпатської митниці ДФС. Власної автівки митник не має – лише мопед. У декларації «Tesla» відсутня.

Залишити відповідь