На Закарпатті фальсифікували смертельну ДТП. Поліцейських, причетних до справи, звільнили

Водія, який на Тячівщині який у стані алкогольного сп’яніння на смерть збив 42-річну жінку-пішохода та намагався уникнути відповідальності встановили. Працівників, ймовірно причетних до фальсифікації матеріалів кримінального провадження звільнили, — розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

Про це повідомляє «Суспільне».

За її словами, подія трапилася 29 березняблизько опівночі. Чоловік, який за попередньою інформацією перебував у стані алкогольного сп’яніння, наїхав на 42-річну місцеву мешканку. Від отриманих травм жінка загинула на місці ДТП.

“Рідний брат водія погодився взяти вину на себе. За декілька днів правоохоронці розкрили цю схему та встановили, що фігурантів “прикривали” окремі працівники поліції. За даним фактом розпочали службове розслідування”, — розповіла речниця. Всю зібрану інформацію передадуть до Державного бюро розслідувань. 

За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого підозрюваному загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі. У справі триває слідство.

Залишити відповідь