На Вінничині група озброєних рейдерів на «Porsche Cayenne» намагалась захопити магазин

28 грудня поліцейські затримали дев’ятеро молодиків приїжджих з Київської області , які намагалися у силовий спосіб заволодіти комерційною  нерухомістю. У них вилучили зброю та набої.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

За словами т.в.о. заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Ігоря Волокітенка, до поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки  про те, що  група невідомих  осіб рейдерським шляхом намагається позбавити її права користування нерухомим майном, залякуючи її на очах у малолітньої дитини. Вказані особи зайшли до магазину, поміняли  замки на вхідних дверях та намагалися виштовхати її з приміщення. Поліцейські виїхали на місце події та припинили протиправні дії зазначених осіб.

Зазначається, що у них вилучили два пістолети на набої до них. Також на арешт майданчик вилучили автомобіль «Porsche Cayenne», на якому частина з них прибула.

За вказаними фактами відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією згідно ст.296 КК України (хуліганство). Наразі проводяться слідчі дії, встановлюються усі обставини правопорушення.

Залишити відповідь