На трасі Одеса-Київ невідомі в масках напали на поліцейський пост і стріляли в інспекторів «Укртрансбезпеки»


 Погром зі стріляниною влаштували сьогодні близько півночі біля поста поліції, розташованого на трасі Одеса-Київ біля села Дачне.

 Як повідомила в Фейсбуці активістка Олеся Голодок, група людей в масках напала на співробітників «Укртрансбезпеки».  Є поранені.

 «Невідомі в масках зайшли на пост з боку села.  Розстріляли інспекторів і громадських діячів «Український Транспортний Союз».  Добивали людей палицями.  Трощили і розстрілювали машини.  Весь цей час інспектори патрульної поліції Одеської області спокійно спостерігали і зовсім не втручалися.  Бандити на очах поліцейських спокійно покинули місце злочину », – повідомила в Олеся Голодок.

 За даними очевидців, розстріляли інспекторів, які не пропустили вантажівки з перевагою.  Напад стався в той час, коли в селі вимкнули електрику.

 Зараз на місці працює слідчо-оперативна група.

Поліція підтвердила інформацію про двох постраждалих. 

Радник начальника ГУНП Руслан Форостяк  говорить про середній ступінь тяжкості поранень двох чоловік – у одного ЗЧМТ, в іншого – рвана рана потилиці.

 Що стосується нападу, то, за його словами, біля поста одна група активістів напала на іншу.

 «Є свідчення, що застосовувалося травматичну зброю і біти як з боку нападників, так і з боку тих активістів, що там працювали.  Можливо, конкуренти, розберемося.  Зухвалість дійсно вражає.  Все відбувалося практично на КП … Сподіваюся ті, хто це влаштував пошкодують і понесуть адекватне покарання.  Дії правоохоронців, які були поруч з місцем події і нібито не втручалися, також будуть проаналізовані », – запевнив він.


Джерело

Залишити відповідь