На сайті Київської поліції зникло повідомлення про затримання кримінального авторитета «Буби», банді якого закидають більше 10 розбійних нападів: він пробув під вартою лише 3 доби

35-річний кримінальний авторитет Сергій Стягов на прізвисько «Буба», про затримання якого разом з поплічниками на території Київської області за підозрою в скоєнні серії розбійних нападів та бандитизмі 29 травня 2020 року звітували правоохоронці, вийшов на волю в перший день літа. Відомості про це містяться в матеріалах судового реєстру.

Про це повідомляє видання Dетектив-Info.

З них випливає, що 22 липня сідчий суддя Шевченківського районного суду Києва Наталія Сіромашенко задовольнила клопотання про продовження строку дії обов’язків, покладених на Стягова, якого підозрюють в бандитизмі (ст.257 КК України), скоєнні розбійних нападів (ч.4 ст.187 КК України) та крадіжках (ч.3 та ч.5 ст.185 КК України).

Як повідомлялося на сторінках видання, «Бубу» та чотирьох членів його угруповання затримали на світанку 28 травня 2020 року.

Членів ОЗУ підозрюють у скоєнні щонайменше 11 випадків розбійних нападів на підприємства Київської області, які були скоєні від початку поточного року. Загальна сума завданих збитків у відповідних випадках сягає понад 1 млн. грн.

 (Угруповання «Буби»)

29 травня 2020 року суд обрав Стягову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням грошової застави в розмірі 945,9 тис. грн. Достойника було поміщено в Київський слідчий ізолятор №13, побут якого вже знайомий Сергію Володимировичу, що має за плечима три судимості, одна з яких – за звитяги в складі групи, до складу якої входив колишній «смотрящий» за тюрмою №1 України Альберт Хуснуллін на прізвисько «Алік».

Втім, цього разу надовго в «діда Лук’яна» «Буба» не засидівся – вже 1 червня 2020 року його було звільнено з установи після сплати застави. При цьому, повідомлення про його затримання зникло з відповідної сторінки сайту поліції Київської області.

Залишити відповідь