На Прикарпатті поліцейський організував наркоугруповання: його та спільника затримали

В Івано-Франківській області працівники внутрішньої безпеки Нацполіції встановили діяльність наркоугруповання, організатором якого виявився поліцейський.

Про це повідомляє пресслужба ДВБ Нацполіції.

Правоохоронці отримали інформацію про осіб, які займаються злочинами, пов’язаними з незаконним обігом наркотиків. До кримінальних правопорушень виявився причетним поліцейський сектору реагування патрульної поліції одного з відділень Тлумацького ВП  ГУНП в Івано-Франківській області.

«42-річний чоловік організував розгалужену схему збуту наркотиків у регіоні. Вирощував  рослини конопель, переробляв та разом зі спільниками – мешканцями Івано-Франківська – розповсюджував марихуану серед наркозалежних»,–йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила справу за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Організатора затримали під час передачі партії марихуани 33-річному спільнику. Також затримали одного з поплічників. Їм вже вручено підозри. 

Зловмисникам  загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.Триває слідство з метою притягнення до відповідальності усіх причетних до злочинної діяльності групи.

Залишити відповідь