На Прикарпатті чоловік намагався дати хабар поліцейському через своє водіння у стані сп‘яніння

31-річного чоловіка зупинили співробітники поліції за кермом автомобіля у стані сп’яніння. За цим фактом було складено адміністративний протокол за ст.130 КУпАП. Невдовзі після події правопорушник прийшов до заступника начальника відділу поліції і спробував домовитися: не відправляти адміністративні матеріали до суду взамін за «винагороду» – 300 доларів США та 2 тисяч гривень. На передачі неправомірної вигоди чоловіка затримали.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції України.

Працівники Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ одержали інформацію про те, що одному із заступників начальника Городенківського ВП пропонує корупційну оборудку місцевий мешканець. Слідчими поліції було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Водій-хабародавець був затриманий у службовому кабінеті старшого лейтенанта поліції працівниками внутрішньої безпеки НПУ та слідчими ГУНП у Івано-Франківській області під процесуальним керівництвам Тисменицької місцевої прокуратури відразу після передачі коштів.

Наразі готується оголошення підозри чоловікові.

Залишити відповідь