На Одещині СБУ викрила на хабарі керівника структурного підрозділу Нацполіції

Співробітники Служби безпеки України викрили на отриманні хабара керівника структурного підрозділу одного з райвідділів ГУ Нацполіції в Одеській області.

Оперативники спецслужби встановили, що майор поліції вимагала шістнадцять тисяч гривен від мешканця одного з райцентрів Одещини за непритягнення до адміністративної відповідальності та повернення вилученого транспортного засобу. Чоловік був затриманий нарядом поліції за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Співробітники СБ України задокументували, що для «безпечної» передачі грошей поліцейська залучила посередника ‒ колишнього співробітника органів внутрішніх справ.

Правоохоронці «взяли» посередника на одній з вулиць обласного центру після отримання ним частини хабара. Згодом на робочому місці була затримана майор поліції.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи та інших можливих фактів протиправної діяльності посадовця Нацполіції та посередника.

Залишити відповідь