На Одещині п‘яний майор поліції обматюкав прикордонників

Майор поліції Власенко Руслан Прокопович ледь не збив людей на трасі Одеса-Рені в районі населеного пункту с.Маяки і був затриманий прикордонниками на митниці біля с.Удобное. Про це інформує Police Control Ukraine.

На відео видно як поліцейський погано тримається на ногах та перешкоджає руху транспорту на митниці. Згодом прикордонники намагаються затримати дебошира-поліцейського та він почав матюкати прикордонників.

Ред.: На Одещині п‘яний майор поліції Власенко обматюкав прикордонників Майор поліції Власенко Руслан Прокопович ледь не збив людей на трасі Одеса-Рені в районі населеного пункту с.Маяки і був затриманий прикордонниками на митниці біля с.Удобное. Даний поліцейський Власенко Р.П. раніше займав посаду начальника відділення ДАІ Білгород-Дністровського МВ ГУ МВС в Одеській області.Наш канал в Telegram: https://t.me/PCU_PoliceControlUkraine#поліція #Одеса

Gepostet von Police Control Ukraine am Montag, 16. September 2019

Даний поліцейський Власенко Руслан Прокопович раніше займав посаду начальника відділення ДАІ Білгород-Дністровського МВ ГУ МВС в Одеській області.

Слід зазаначити, що автівки, на якій їхав майор поліції, не має у його декларації.

Залишити відповідь