На Одещині поліцейський кийком побив пасажира авто: розпочато службове розслідування

Нацполіція Одеської області розпочала службову перевірку щодо одного з патрульних поліцейських, який кийком побив пасажира зупиненого авто.На час його проведення співробітник поліції  відсторонений від виконання службових обов’язків. 

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Одеської області.

В ході моніторингу мережі Інтернет поліцією виявлено відеопублікацію, на який зафіксовано як співробітник Білгород-Дністровського відділу поліції застосовує спеціальний засіб – кийок. За викладеними відомостями розпочата службова перевірка. 

Под Одессой бывший гаишник избил людей, угрожая физической расправой, заставил удалить это видео (удалось восстановить его). Наш канал в Telegram: https://t.me/PCU_PoliceControlUkraine#Поліція

Gepostet von Police Control Ukraine am Mittwoch, 12. Juni 2019

Попередньо встановлено, що під час несення служби працівники екіпажу сектору реагування патрульної поліції Білгород-Дністровського відділу поліції зупинили транспортний засіб, водій якого порушив правила дорожнього руху. Між одним з правоохоронців та пасажиром авто виник конфлікт, в ході якого поліцейський наніс чоловікові декілька ударів кийком. З цього приводу громадянин звернувся до медичного закладу та місцевого відділу поліції.  

Наразі обставини події встановлюються. Після закінчення перевірки  матеріали  службового розслідування будуть скеровані до ДБР. Діям кожного учасника конфлікту буде дано відповідну правову оцінку. 

Залишити відповідь