На Одещині чоловік побив поліцейського через зауваження про відсутність маски

В Одеській області чоловік вдарив кілька разів патрульного поліцейського через зауваження щодо порушення правил карантину. Зловмисника затримали.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

«Під час виконання службових обов’язків інспектор сектору реагування патрульної поліції Біляївського ВП зупинився, щоб зробити зауваження групі осіб, які знаходилися біля магазину без засобів захисту (масок). У цей же час туди під’їхав 23-річний правопорушник і, вийшовши з автомобіля, вдарив декілька разів поліцейського в обличчя.»‘,– йдеться у повідомленні.

Підполковника поліції госпіталізували до районної лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.

Надавати будь-які пояснення та проходити медичний огляд на стан сп’яніння правопорушник відмовився.Суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345  (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити відповідь