На Одещині чоловік побив батьків поліцейського з помсти та розтрощив їхній будинок

Поліцейський кілька років тому викрив зловмисника в крадіжці майна, його засудили. Після цього правопорушник вирішив помститися поліціянту, побивши його батьків.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

«Через давню образу на співробітника Болградського районного відділу поліції, який у 2016 році, будучи начальником сектору реагування патрульної поліції Арцизького ВП, викрив його в крадіжці майна з сільради, зловмисник прийшов додому до батьків правоохоронця з претензією до їхнього сина. З порога непроханий гість декілька разів вдарив кулаком в обличчя 60-річного батька поліцейського, а коли слідом з хати вибігла на рік молодша від нього дружина, побив і її. Вгамувався молодик, коли розбив потерпілим вікно та телевізор, жбурнувши в оселю каменюку»,–розповіли в поліції.

Про це подружжя повідомило в поліцію. Правоохоронці направили потерпілих на огляд до лікарні (в чоловіка пошкоджене око та гематоми на обличчі, у жінки – садна на голові), а правопорушника затримали за місцем мешкання.

Зі слів чоловіка, він виплеснув на односельців гнів, який багато років тримав на їхнього сина, адже той зробив усе, щоб його покарали за майновий злочин – за крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення, чоловіка засудили до трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік.

За фактом заподіяння тілесних ушкоджень близьким родичам працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням ним обов’язків в поліції розпочали провадження за ч. 2 ст. 345 ККУ. Чоловіка затримали. За скоєне йому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити відповідь