На Львівщині сталася ДТП за участі авто поліції. Четверо людей — травмовані

У четвер, 5 серпня, поблизу села Ставчани на автодорозі “Львів-Самбір” зіткнулися авто поліції “Renault Duster” та “Skoda Octavia”. Через це травми отримали четверо людей. 

Про це повідомила прессекретарка територіального управління ДБР розташованого у Львові Тетяна Муравель. Саме ДБР проводить розслідування. Про це передає Суспільне.

За словами Тетяни Муравель, повідомлення про аварію отримали о 13:30, а зіткнення трапилося о 12:30.

“Попередньо, у аварії травмовані четверо людей, з яких двоє — працівники поліції. Наразі слідчі працюють на місці, необхідні експертизи, аби говорити як усе сталося”, — розповіла Тетяна Муравель.

Усіх травмованих доставили до Львівської лікарні швидкої допомоги. Після обстеження двох поліцейських відпустили додому. У них діагностували легкі забої, розповіла прессекретарка медзакладу Соломія Якубечко.

“Також відпустили додому пасажирку легкового авто, у неї також діагностували легкі забої. А 46-річного чоловіка госпіталізували у відділення щелепно-лицевої хірургії. У нього струс мозку та зламана нижня щелепа. Також чоловікові мають провести дообстеження”, — розповіла прессекретарка Львівської лікарні швидкої медичної допомоги Соломія Якубечко.

За фактом слідчі ДБР відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 286 — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою.

Відповідальність за ч.1 статті 286 КК України передбачає — штраф від 3400 гривень до 8500 гривень або виправні роботи до двох років, або арешт до шести місяців, або обмеження волі терміном до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити відповідь