На Львівщині поліцейський на авто збив людину та втік

Особу поліцейського, який був за кермом автівки, вдалося встановити аж за кілька днів. Поліцейського вже звільнили зі служби в органах Національної поліції України.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

19 липня близько 23.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Верчани Стрийського району невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода та втік. Травмованим виявися 45-річниц місцевий житель, якого із травмами госпіталізували.

За фактом ДТП слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

22 липня поліцейські встановили, що до скоєння ДТП причетний 34-річний працівник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини, який керував автомобілем ВАЗ-2107. Автомобіль правоохоронці вилучили. 

«Матеріали провадження скеровані у територіальний підрозділ ДБР. Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський зустрівся з родичами травмованого чоловіка, висловив їм свої співчуття та запевнив, що досудове розслідування буде проведено об’єктивно та неупереджено»,– йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за цим фактом також було призначено службове розслідування, працівник, причетний до вчинення ДТП, вже звільнений зі служби в органах Національної поліції України.

Залишити відповідь