На Луганщині військовий викрадав зі складу пальне та продавав його фермерам

Військовий упродовж кількох останніх місяців викрадав зі складу дизельне паливо та в подальшому продавав його місцевим фермерам. Оперативниками УСР були задокументовані численні факти протиправної діяльності.

Сьогодні, 8 листопада, командира одного з військових підрозділів полку було затримано у службовому кабінеті. Військовий отримав гроші за продаж 400 літрів пального, яке було виділено на потреби військової частини.

Про це повідомили у прес-службі Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

Затримали командира одного з підрозділів військової частини працівники обласного управління стратегічних розслідувань, Луганського управління ДВБ, Територіального управління ДБР, розташованого у м. Краматорськ та військової прокуратури Луганського гарнізону.

Крім того, під час проведення санкціонованого обшуку додатково було виявлено та вилучено 9 тисяч доларів США та не зареєстровану зброю.

Командира одного з підрозділів військової частини затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст. 410 (викрадення військовослужбовцем військового майна) Кримінального кодексу України, буде встановлюватися коло причетних осіб до вчинення даного злочину.

Залишити відповідь