На Київщині вихованець бійцівського клубу побив оперів Нацполіції

7 серпня працівники кримінальної поліції Білоцерківського відділу поліції на трасі Київ-Одеса, поблизу зупинки села Шкарівка виконували свої службові обов’язки, коли на них зненацька накинувся вихованець професійного бійцівського клубу та побив руками в область голови.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції області.

Працівники  кримінальної поліції Білоцерківського відділу поліції на трасі Київ-Одеса, поблизу зупинки села Шкарівка, помітили припаркований автомобіль «Mazda», в салоні якого були підозрілі чоловіки. Копи підійшли до автівки, представились працівниками кримінальної поліції та пред’явили свої службові посвідчення.

«Раптово з автомобіля вибіг водій та, нічого не пояснюючи, раптово щосили наніс удари рукою по голові одному поліцейському та його напарнику. Оперативники миттєво застосували заходи фізичного впливу та втихомирили зловмисника»,—йдеться у повідомленні.

Нападником виявився 19-річний місцевий житель. Він затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Спортсмену загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк та вирішується питання щодо оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Залишити відповідь