На Київщині водій збив патрульного, прокатив його на капоті та спричинив три ДТП (ВІДЕО,ФОТО)

6 травня у місті Вишневе працівник групи реагування патрульної поліції Бучанського РУП зафіксував порушення правил дорожнього руху водієм автівки NISSAN. Чоловік порушив правило проїзду перехрестя.

Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

«Як усі «завжди поспішаючі нахаби», повернув з крайньої правої смуги ліворуч, тим самим, як він думав, залишивши «у дурнях» увесь лівий ряд, який стояв у черзі»,– написав він.

На відео видно, як патрульний звернувся до водія (для складання адмінматеріалів), той спочатку не реагував, а потім спробував втекти і здійснив наїзд на працівника поліції і поїхав з ним на капоті по дорозі.

«В результаті спричинив ще три ДТП. Пошкодження отримали легковик, кросовер Mazda та мотоцикл. Правопорушник від освідування відмовився і, мабуть, розраховував отримати тільки адміністративний протокол. Втім, слідчий іншої думки»,– розповів Андрій Нєбитов.

Водія затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Керманичу інкримінують ст. 348 ККУ (вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу чи його близьких родичів у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків). Тепер зловимиснику загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або навіть довічне ув’язнення.

«Зараз наш співробітник на лікарняному, як у нас кажуть тимчасово «не в строю». Фізичні травми вилікує, а от психологічне відчуття смертельної загрози від водіїв з неадекватною поведінкою буде переслідувати все життя.
Чекаємо, що хтось з “диванних”, завжди невдоволених, всезнаючих і всевміючих «фахівців» зможе поповнити лави Національної поліції і заступити на службу замість цього поліцейського. Хоча не вірю, це ж реально небезпечно»,–підсумував Нєбитов.

Залишити відповідь