На Херсонщині в ДТП загинув поліцейський

20 березня 2020 року близько 11 години 20 хвилин біля с. Надеждівка Херсонської області зіткнулися автомобіль «Volkswagen» та службовий автомобіль поліції «ВАЗ 2107», в якому перебували двоє працівників Чаплинського відділення поліції Головного управління Нацполіції у Херсонській області.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ 2107» – начальник одного із секторів Чаплинського відділу поліції від отриманих травм загинув на місці аварії. Водії обох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження. Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

Слідчі ДБз’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю працівників поліції, у якій травмувались дві особи та загинув поліцейський.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Залишити відповідь