На Харківщині п‘яний чоловік побив поліцейського

Поліцейські прибули на виклик – «п’яний чоловік на вулиці поводиться агресивно і натравлює свого собаку на перехожих». У відповідь на зауваження співробітника поліції зловмисник ударив поліцейського.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

4 жовтня до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Цупівка Харківського району невідомий чоловік побив співробітника поліції.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що під час патрулювання до співробітників сектору реагування патрульної поліції за допомогою звернулася жінка, яка повідомила, що біля магазину по вулиці Шкільній невідомий в стані сп’яніння неадекватно себе поводить, травить свою собаку та кидається на перехожих.

«На місці події поліцейські виявили 34-річного місцевого мешканця, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння, поводився агресивно та на зауваження працівників поліції припинити порушення громадського порядку не реагував. Правопорушник підійшов до одного з правоохоронців та вдарив його головою у чоло»,– йдеться у повідомленні.

29-річного поліцейського доставили до Дергачівської центральної лікарні. У нього рана голови.

Поліція відкрила справу за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. Зловмисника затримали.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення злочину чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років. 

Залишити відповідь