На Харківщині поліцейські переслідували п‘яного водія та потрапили у подвійну ДТП

У місті Красноград Харківської області під час переслідування нетверезого водія поліцейські потрапили у подвійну ДТП.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

Зазначається, що 20 липня під час патрулювання на службовому автомобілі «Renault Dokker» поліцейські сектору реагування патрульної поліції на вулиці міста виявили автомобіль «Chevrolet Аveo», водій якого переїхав зелене насадження по вулиці з одностороннім рухом. Вимогу поліцейських зупинитись керманич ігнорував і продовжував рухатися містом з перевищенням швидкісного режиму.

«Через деякий час в результаті різкої зупинки автомобіля «Chevrolet Аveo» на червоний сигнал світлофора по вулиці Полтавській, службовий автомобіль «Renault Dokker» в’їхав у зазначений автомобіль. «Chevrolet Аveo», у свою чергу, зіткнувся з «Hyundai», який стояв попереду нього. В результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто з громадян не постраждав.В результаті освідування 40-річного водія «Chevrolet Аveo» на факт вживання спиртного було підтверджено алкогольне сп’яніння громадянина»,–йдеться в повідомленні.

Відносно чоловіка складено адміністративні матеріали за ч.1 ст.122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху), ч.1 ст.122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) та ч.1 ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Залишити відповідь