На Харківщині чоловік пошкодив поліцейське авто, а потім побив правоохоронця

Сталося це вночі 20 червня у м. Дергачі, що на Харківщині. Четверо молодиків підійшли до службового автомобіля поліцейських, які в цей час були на виклику та виконували службові обов’язки. Один з молодиків, раніше судимий за крадіжку, щоб похизуватися перед знайомими і нібито для того, щоб сфотографуватися, заліз на поліцейське авто та пошкодив його.

Про це повідомляє пресслужба регіональної прокуратури.

«Почувши гуркіт, поліцейські підійшли до авто і побачили пошкодження. Правопорушник почав тікати, проте один із поліцейських наздогнав його та повів до автомобіля, щоб оформити відповідні матеріали. Молодик наніс поліцейському  удар в обличчя, чим завдав співробітнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень середньої тяжкості, а потім втік з місця події»,– йдеться у повідомленні.

За декілька годин молодика затримали. 21 червня йому повідомили про підозру в насильстві щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 КК України).

22-річному чоловіку судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Залишити відповідь