На Харківщині буде новий керівник поліції області. Сокуренко повернуть на посаду ректора ХНУВС?

Завтра керівником поліції Харківскої області планують представити Андрія Рубеля. А у ХНУВС представлять «нового» ректора – Валерія Сокуренко, який до цього був керівником обласного главку та потрапляв у різні скандали.

Про це Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах.

За відомостями джерела, завтра Рубель Андрій Миколайвич буде призначений на посаду начальника ГУНП в Харківській області.

Полковник поліції Рубель Андрій Миколайович – 1983 року народження, до цього був керівником Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України. Також очолював поліцію Закарпатської області та працював першим заступником начальника Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.. 

Андрій Рубель

Тим часом, як повідомляє поінформоване джерело, в ХНУВС готуються приймати гостей через повернення Валерія Сокуренко на посаду ректора. Також разом із Сокуренко до ХНУВС повернеться Сергій Миколайович
Бортник, який нещодавно став новим заступником Сокуренко та за 10 днів роботи отримав звання полковника поліції.

Сергій Бортник

Слід зазначити, що на початку листопада цього року був звільнений заступник Сокуренко – В‘ячеслав Крикун. За інформаціє джерел у правоохоронних органах, звільнили його через скандал та затримання на початку листопада начальника одного із секторів ГУНП в Харківській області, який підозрюється в корупційних оборудках з пенсійними нарахуваннями.

Після звільнення Крикуна відразу призначили помічником ректора ХНУВС .

Нагадаємо, нещодавно Police Control Ukraine повідомляв про те, що Валерій Сокуренко приїхав коментувати вибухи гранат у Харкові у брендовому одязі (пуховик зі шкіри оленя та хутром нутрії) вартістю понад 150 тисяч гривень.

Читайте також: Глава полиции Харьковской области Валерий Сокуренко купил себе ученое звание?

Також нагадаємо, раніше Police Control Ukraine повідомляв про підроблені медичні довідки для генерала поліції Валерія Сокуренко керівника СБУ, підроблені автономери та заниження вартості автівок на Харківщині, та про те, як заступник керівника слідчого управління Харківщини, ймовірно, «кришує» корупцію у «сервісних центрах МВС».

Залишити відповідь