На Донеччині пяний водій намагався втекти від копів і збив поліцейського

Правоохоронці зупинили за порушення ПДР автівку, керманич якої мав ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік намагався поїхати з місця події та зачепив поліцейського.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

Поліцейські Добропілля під час патрулювання побачили «Daewoo Lanos», який порушував ПДР. Правоохоронці зупинили авто та встановили, що 39-річний водій мав ознаки алкогольного сп’яніння.

«Чоловіку було запропоновано пройти медичний огляд у встановленому законом порядку. Проте порушник сів у свій автомобіль та спробував рушити з місця події, при цьому зачепив поліцейського, який отримав тілесні ушкодження»,–йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали. Зазначається, що після проходження медичного огляду у правопорушника було виявлено 2,9 проміле алкоголю в крові. Відносно нього також склади протокол за ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння).

Також в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Залишити відповідь