На Дніпропетровщині п‘яний поліцейський скоїв лобове зіткнення

Поліцкйський з ознаками алкогольного сп‘яніння не впорався з керуванням та скоїв лобове зіткнення. Внаслідок ДТП водій та два пасажири доставлені до лікарні з тілесними ушкодженнями.

ДТП сталася 29 вересня, о 18:50 на вул. Дніпровській м. Павлоград. Поліцейський, перебуваючи поза службою, на власному автомобілі «Volkswagen Golf» не впорався з керуванням та скоїв лобове зіткнення з автомобілем «Лада Калина».

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Внаслідок ДТП водій та два пасажири автомобіля, серед яких 62-річна жінка, отримали тілесні ушкодження. Вони були доставлені до лікарні.

Попередньо встановлено, що поліцейський мав ознаки алкогольного сп’яніння. На місці події працюють слідчо-оперативна група та керівництво Павлоградського ВП.

Керівника відділу карного розшуку Павлоградського ВП та його заступника відсторонено від виконання службових обов’язків . За фактом ДТП за участі співробітника карного розшуку Павлоградського відділу поліції призначено службове розслідування.

Про подію повідомлено Державне бюро розслідувань. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Залишити відповідь