На Дніпропетровщині очільник наркоугрупування намагався підкупити посадовця поліції

35-річний лідер угрупування, яке займається збутом наркотичних засобів, запропонував заступнику начальника одного з відділів поліції Дніпропетровської області 130 тисяч гривень хабаря за неперешкоджання у незаконній діяльності Затримали зловмисника оперативники внутрішньої безпеки НПУ під час передачі другої частини хабара.

Про це повідомляє пресслужба ДВБ Нацполіції.

«До заступника начальника відділу поліції Дніпропетровщини з корупційною пропозицією звернувся 35-річний місцевий мешканець. Чоловік запропонував 130 тисяч гривень за невтручання поліцейських у його кримінальний «бізнес». Оперативники встановили, що зловмисник займається виготовленням та збутом наркотичних засобів. Крім того, за оперативною інформацією, чоловік має вплив на криміногенну ситуацію в регіоні. Капітан поліції відразу повідомив про подію працівникам Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки поліції»,– йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали чоловіка під час передачі частини від обіцяної суми – 100 тисяч гривень. В авто зловмисника виявлено і вилучено ще понад 100 тисяч гривень та мобільний телефон.

Готується оголошення про підозру фігурантові. За надання неправомірної вигоди службовій особі затриманому організатору злочинного угрупування загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Залишити відповідь